Copyright 2018 - Vaasaqua

Gevonden voorwerpen

Dit jaar zijn de volgende voorwerpen blijven liggen.

IMG 2282

Is dit van jou stuur dan even een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

23e Vaasaqua

25 mei 2017 groot feest in Vaassen. Vaasaqua op Hemelvaartsdag, een geweldig familiefeest waar je bij wilt zijn en nog weken over napraat.

De organisatie en vrijwilligers bieden de bezoekers weer een dag aan waar jong en oud zich van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen vermaken. Van braderie tot boekenmarkt, van kunstmarkt tot streekproductenmarkt, van theater tot sport en van fanfare tot rock.  Met meer dan 350 kramen is Vaasaqua dan ook het allergrootste ééndaagse evenement uit de hele regio.

Vaasaqua bedankt vrijwilligers en deelt cheques uit

Vaasaqua 2016 kon ondanks de concurrentie van bevrijdingsfestivals in de regio weer een succes genoemd worden. Ook dit jaar was er weer een speciale dank je wel avond georganiseerd voor al de vrijwilligers die een helpende hand bieden om dit evenement succesvol te laten zijn.

Wico Ankersmit liet door middel van een boeiende presentatie en leuke anekdotes iedereen nog even nagenieten van Vaasaqua 2016. Opvallend detail was toch wel dat er dit jaar in de middag meer drank verkocht was dan in de avonduren.

Ook dit jaar heeft het evenement voldoende opgebracht om een aantal organisaties blij te kunnen maken met een geldelijk bijdrage.

Dit jaar ging er een cheque van € 500,00 naar Stichting 'Nooit uuteproat. Deze stichting werd vertegenwoordigd door de schrijvers van het boekje 'Nooit uuteproat'. Het boekje is geschreven door een aantal wijkverpleegkundige die met de opbrengst hiervan de Stichting Hospice willen ondersteunen.

De 2e cheque van € 1000,00 werd uitgereikt aan het kerkbestuur van de hervormde gemeente Vaassen. De bijdrage zal geheel ten goede komen aan de restauratie van de kerk.

Na de uitreiking werd er al vast een klein tipje opgelicht van wat men op de volgende Vaasaqua kan verwachten. Zo zijn we verheugd te kunnen mededelen dat naast de topband The Euros we een 2e topband hebben kunnen vastleggen namelijk Fragment. Voor vele geen onbekende aangezien zij al eerder hebben opgetreden bij Vaasaqua.

Wat u nog meer kunt verwachten houden we nog even geheim maar alle reden om 25-05-2017 alvast vrij te houden in uw agenda voor Vaasaqua, het gezelligste evenement voor jong en oud.

 

Inloggen


Wie is online

We hebben 1009 gasten en geen leden online

Informatie

Stichting Vaasaqua

p.a. Julianalaan 13

8171 EA Vaassen

E-mail: info@vaasaqua.nl