Copyright 2018 - Vaasaqua

Organisatie

De eerste editie van Vaasaqua werd georganiseerd op Hemelvaartsdag 1995. In dat jaar zocht het bestuur van Buitenbad 'De Koekoek' naar een vorm van extra inkomsten voor het Vaassense buitenbad. Daarom werden een aantal mensen bij elkaar gebracht om te brainstormen over het organiseren van een evenement dat iets geld zou opleveren voor het buitenbad.

Deze eerste editie van Vaasaqua was klein van opzet maar beloofde veel goeds voor de toekomst. Nu 23 jaar later is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste ééndaagse evenementen van Gelderland en staat het evenement al in de top 10 van landelijke ééndaagse evenementen.

De boekenmarkt heeft inmiddels onder de echte boekenmarktbezoeker een vaste plek in zijn agenda. De inwoners in de regio rond Vaassen, van Zwolle tot Apeldoorn en van Harderwijk tot Deventer weten dat er op hemelvaartsdag in Vaassen een evenement is waar men niet omheen kan.

Het huidige bestuur van Vaasaqua bestaat uit (van links naar rechts)
Tjeert Bosman, Arjan van Triest, Marijke Versloot,  Anne-Marie Ankersmit, Wico Ankersmit, Gert Leskens, Jeroen Stegeman, Marleen Schoemaker en William Berkhoff(ontbreekt op foto).

 

mei2017

 

Oud-bestuursleden van Vaasaqua in willekeurige volgorde:

Toos van Huffelen, Arie Mol, Bertus Rotscheid, Ben Blokvoort, Adrie Pol, Corrie Rotscheid, Hans Kanselaar, Pia Bosman, Leo Streppel, Henk Beuke, Janet Goedhart, Adwin Rotscheid en Rens Kempes.

Om alle tientallen vrijwilligers bij naam te noemen is niet mogelijk maar zonder deze mensen zou Vaasaqua nooit zo groot zijn geworden. Veel vrijwilligers werken dan al vanaf het eerste uur van Vaasaqua mee van kleine tot grote klussen. Hiervoor wil het bestuur al deze mensen hartelijk bedanken.

Inloggen


Wie is online

We hebben 1003 gasten en geen leden online

Informatie

Stichting Vaasaqua

p.a. Julianalaan 13

8171 EA Vaassen

E-mail: info@vaasaqua.nl